Kollageeni pitää ihon kimmoisana sekä huolehtii nivelten, jänteiden ja luuston hyvinvoinnista

Kollageeni pitää ihon kimmoisana sekä huolehtii nivelten, jänteiden ja luuston hyvinvoinnista
4.6.2020 Sami Sundvik

Kollageeni on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti, sillä kollageeni on ihanteellinen ravintolisä ruokkimaan sisäistä kauneutta pitäen huolta ihon kimmoisuudesta ja nuorekkuudesta. Ihonhoidon lisäksi kollageeni on tärkeä lisäravinne aktiiviliikkujalle, sillä kollageenia tarvitaan ylläpitämään nivelten, luuston ja jänteiden terveyttä ja se on elintärkeä kudosten vahvistamiselle.

Kollageenin käytöllä positiivisia vaikutuksia ihonhoidossa

Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, joka auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina. Elimistön kollageenin valmistus alkaa hidastua noin 25 ikävuoden jälkeen solujemme vanhetessa. Pikkuhiljaa iho alkaa veltostua sekä rypistyä ja näin ollen menettää kimmoisuuttaan. Kollageenituotannon hiipumista nopeuttaa altistuminen auringon UV-säteily, epäterveellinen ruokavalio, tupakointi, liian vähäinen veden juonti ja sokeri. Ihon vastustuskyky UV-säteilyä, erilaisia saasteita ja ruokavaliota vastaan heikkenee kollageenin vähäisen määrän myötä.

Yhä useampi suosii kollageenin nauttimista lisäravinteena varmistaakseen kollageenin saannin ja taistellakseen ikääntymisen merkkejä vastaan. Kollageenilisäravinteet ovatkin tulleet osaksi monen naisen ihonhoidon rutiineja, sillä tulokset ovat puhuneet puolestaan: lukuisat kollageenin käyttäjät ovat huomanneet kollageenilisäravinteiden käytöllä olevan positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuudessa ja sileydessä.

Kollageeni on myös aktiiviliikkujan tärkeä lisäravinne

Usein kollageenista puhutaan ihon- ja kauneudenhoidon yhteydessä, mutta kollageeni on äärimmäisen tärkeä lisäravinne myös himoliikkujalle pitäen huolta lihasten, nivelten ja kudosrakenteiden hyvinvoinnista.

Kollageeni muodostaa noin 30 prosenttia ihmisen elimistön proteiineista. Kollageeni vahvistaa luustoa ja niveliä: erityisesti raskaan liikunnan jälkeen kannattaa huolehtia kollageenin saannista. Kollageeni on elimistömme kierteinen säiemäinen proteiini, jolla on erinomainen joustavuus ja vetolujuus. Proteiini puolestaan edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.

Kollageenissa on ainutlaatuinen aminohappokoostumus, joten se toimii erittäin hyvänä proteiininlähteenä. Kollageeni on loistava lisäravinne aktiiviseen elämäntyyliin, sillä kollageeni auttaa myös urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.

Varmista kollageenin saanti hydrolysoidussa muodossa

Jotta kollageenilisäravinteen käytöllä olisi mitään hyötyä, tulee kollageeni nauttia oikeassa muodossa. Puhdas+ kollageenilisäravinteet ovat hydrolysoitu, joka tarkoittaa, että proteiini on pilkottu muotoon, jolloin se oikeasti imeytyy. Kollageenilisäravinteet, joissa ei mainita sen olevan hydrolysoitu, saatat maksaa turhasta, sillä pilkkomattomana proteiini ei imeydy. Jos kollageenia on liian vähän tai väärässä muodossa, ei siitä ole mitään hyötyä.

Puhdas+ +lisäravinteet eivät sisällä lainkaan ylimääräisiä lisäaineita – esimerkiksi kollageenituotteiden kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että sekä kapseli- että jauhemuotoisista tuotteista on jätetty pois väriaineet, täyteaineet, sidosaineet ja kaikki keinotekoiset makeutusaineet.

Puhdas+ tuotevalikoimasta löydät kollageenituotteet kauneudenhoitoon sekä urheilijoille

Puhdas+ laaja kollageenituotevalikoima on tarkoin suunniteltu lukuisilla erilaisilla sisäistä kauneutta ruokkivilla, sekä urheilijoille ja aktiiviseen elämäntyyliin suunnitelluilla kollageenivalmisteilla.

Puhdas+ Beauty Kollageeni Natural / Mustikka / Tyrnimarja

Puhdas+ Beauty Kollageeni Natural sisältää kalakollageenia, joka on kalasta eristetty, laadukas proteiini. Puhdas+ Kollageeni Mustikka ja Tyrnimarja sisältävät myös kalakollageenia ja sopivat loistavasti esimerkiksi lempismoothiesi, mehun tai veden joukkoon herkullisen maun vuoksi.

Puhdas+ Beauty Collagen & Hyaluron & C

Puhdas+ Beauty Collagen & Hualyron & C on optimaalinen yhdistelmä iholle, hiuksille ja kynsille! Hydrolysoitu kalakollageeni auttaa ihoa pysymään nuorekkaana vähentäen juonteita ja ryppyjä.

Patentoidulla Dermial-hyaluronhapolla on ylivoimanen kyky kerätä itseensä kosteutta ja siten kiinteyttää ihoa tehden siitä kimmoisan ja heleän. Hyaluronhappo on kosmetiikassa yksi suosituimpia tehoraaka-aineita. Tuotteen sisältämä C-vitamiini auttaa kollageenia imeytymään, joka edistää ihon normaalia toimintaa. Tuote sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, jotka edistävät ihon ja kynsien pysymistä normaaleina.

Puhdas+ Beauty Kollageeni + Biotiini

Puhdas+ Kollageeni + Biotiini -yhdistelmän C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon toimintaa varten. Biotiini puolestaan aktivoi hiusten ja kynsien perusrakennusaineen keratiinin muodostumista. Biotiini tukee myös ihon, hiusten ja limakalvojen normaalia toimintaa.

Sport Collagen

Puhdas+ Sport Collagen on himoliikkujan paras ystävä! Sport Collagen on erikoisvalmiste urheilijalle, sillä se sisältää ainoastaan puhdasta kollageenia. Puhdas+ Collagen Sport on täydellinen valinta aktiiviliikkujan arjessa, voit sekoittaa jauheen helposti urheilujuoman joukkoon ja nauttia esimerkiksi treenin aikana tai sen jälkeen.

Sport Collagen & C-vitamiini & OptiMSM

Kollageenin muodostumista tehostaa C-vitamiinin yhtäaikainen käyttö. C-vitamiini nimittäin edistää kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, luuston ja hampaiden normaalia toimintaa varten. Puhdas+ Sport Collagen & C-vitamiini & OptiMSM sisältää maailman tutkituinta ja laadukkainta Peptan-kollageenia, puhtainta, tehokkainta MSM-tuotetta sekä C-vitamiinia.

Puhdas+ Collagen & Magnesium

Puhdas+ Collagen + Magnesium -jauhe on loistava ravintolisä aktiiviliikkujalle. Tuote sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, magnesiumsitraattia ja L-askorbiinihappoa. Magnesiumsitraatti edistää puolestaan hermoston normaalia toimintaa ja auttaa lihasten kehittymisessä. Magnesiumia tarvitaan yli kolmeensataan aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa! Magnesium vähentää myös väsymystä ja uupumusta, sekä ehkäisee lihaskrampeilta ja ikäviltä suonenvedoilta.

Puhdas+ Beauty Premium Collagen

Puhdas+ Beauty Premium Collagen -jauhe on markkinoiden tehokkain kollageenivalmiste ja sisäisen kauneudenhoidon ykköstuote! Tuote sisältää tutkittua, hydrolysoitua kollageenia ja patentoitua Dermial-hyaluronihappoa, joka on erinomainen ihon kosteuttaja. Hyaluronihappo on yksi kosmetiikan suosituimpia ainesosia, sillä se auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja pehmeänä. Valmiste sisältää lisäksi biotiinia ja C-vitamiinia, jotka auttavat vahvistamaan kynsiä, hiuksia ja ihoa. Lisäksi C-vitamiini tehostaa kollageenin imeytymistä.