Terveyttä ilman lisäaineita

Kurkumiini – Maustekaappisi terveellisin mauste

Kurkumiini – Maustekaappisi terveellisin mauste
5.10.2017 Puhdas+

Kurkuma on yksi keittiön terveellisimpiä maustekasveja tuoreiden yrttien, chilien ja cayennen ohella. Kurkumaa käytetään erityisesti näin flunssakauden alkaessa kurkumalatten valmistukseen, josta super helppo ja omaan makuun muokattavissa oleva ohje yllä. Kurkumasta voi keittää myös kurkumateetä!

Puhdasta kurkumaa käytettäessä sopiva annosmäärä on noin kaksi teelusikallista vuorokaudessa. Liian suurina annoksia käytettynä kurkuma voi aiheuttaa vatsaoireita, joten aloita sen käyttö asteittain jos mauste on sinulle outo. Luomulaatuinen kurkuma on maultaan puhtaampaa, kannattaa suosia luomua myös mausteissa. Kurkumaa on käytetty pitkään ayurveda-hoidoissa intiassa ja myös kiinalaisessa lääketieteessä mm. maksan puhdistukseen. Kurkuma valittiin vuoden 2010 terveyskasviksi.

 

Kurkumiini on kurkumasta eristetty vahva antioksidantti. Kurkumiinilla on positiivisia vaikutuksia mm. sydämen ja verisuonten terveyteen, mielialaan ja nivelten hyvinvointiin. Kurkumiini parantaa myös ruoansulatusta, ja voi ehkäistä närästystä.

Kurkumiini on ravintolisänä turvallinen – ainoa ongelma sen heikko imeytyvyys. Patentoitu Longvida-kurkumiini varmistaa kurkuminoidien parhaan mahdollisen imeytymisen. Kliinisen tutkimuksen mukaan Puhdas+ kurkumiinissa käytetty Longvida-kurkumiiniuute on vähintään 65 kertaa paremmin imeytyvää kuin tavallinen kurkumiini. Puhdas+ kurkumiinin raaka-aine erittäin turvallinen. Kehitystyössä on ollut mukana mm UCLA:n neurotieteilijöitä.

 

Puhdas+ kurkumiini on 100 % kasviperäinen ja gluteeniton ravintolisä. Kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, se on valmistettu täysin ilman väriaineita, sidosaineita, pinnoiteaineita tai magnesiumstearaattia.
Tuote on valmistettu kotimaassa, ja se on pakattu vegekapseliin.

Puhdas+ kurkumiinin löydät täältä!