Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta

Luonnollista tukea uneen uudella Puhdas+ Nopeavaikutteisella unijauheella

Luonnollista tukea uneen uudella Puhdas+ Nopeavaikutteisella unijauheella
6.12.2019 nora

Moni on varmasti kokenut univaikeuksia jossain vaiheessa elämää. Stressaava elämäntilanne, liika kiire, ja päässä pyörivät ajatukset vaikuttavat kaikki nukahtamiseen ja unen laatuun. Monelle meistä on myös tuttua, miltä liian vähäinen uni tuntuu, sitä on verrattu jopa lievään humalatilaan.

Arkiset keinot, kuten kahvin ja muiden kofeiinipitoisten juomien nauttiminen hyvissä ajoin ennen iltaa (moni pyrkii juomaan päivän viimeisen kahvikuppinsa klo 15 mennessä), päätetyöskentelyn ja sinisen valon välttäminen muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa, sekä nukkumisympäristön rauhoittaminen ja valojen himmentäminen hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa, ovat hyviä keinoja edesauttaa nukahtamista ja hyvää unta. Myös lyhytkin muutaman minuutin pituinen meditaatiohetki auttaa laskemaan kierroksia ja edesauttaa näin hyvän unen saamista.  Joskus kuitenkin luonnollisen unta edistävän ravintolisän käyttö kuuriluontoisesti voi olla hyvä apu riittävän unen saamiseksi.

Halusimme kehittää mahdollisimman tehokkaan ja luonnollisen tuotteen nukahtamisen avuksi. Puhdas+ Nopeavaikutteinen unijauhe auttaa sinua nukahtamaan nopeasti ja parantaa unesi laatua koko yön ajan. Tuote on hyvän makuinen, ja sisältää 4 tehokasta ja mahdollisimman luonnollista ainetta, kamomilla, inositoli, glysiini ja melatoniini.

Kamomillan kukka on maultaan mieto, hieman makea yrtti, ja sitä on käytetty pitkään esimerkiksi iltateenä. Kamomilla on lempeä ja turvallinen.

Inositoli on vesiliukoinen, turvallinen vitamiinin kaltainen aine, jonka katsotaan kuulivan B-ryhmän vitamiineihin.

Glysiini on aminohappo, joka osallistuu kudosten ylläpitoon ja kasvuun, sekä mm. Hormonien, entsyymien, glutationin sekä kollageenin muodostukseen.

Puhdas+ unijauheessa on myös 1 mg melatoniinia. Sen käyttö on hyvä aina aloittaa pienellä annostuksella. Melatoniini on luonnollinen apu nukahtamiseen. Myös matkustaessa aikaerorasituksesta johtuva sekaisin oleva unirytmi voi saada tehokasta apua melatoniinia sisältävästä univalmisteesta. Lisäksi ikääntyessä melatoniinin tuotanto vähenee, mikä johtaa usein lyhentyneisiin yöuniin.

Mikäli kaipaat lempeää apua nukahtamiseen tai yöunien syventämiseen, nauti ihanan kamomillan tuoksuinen ja makuinen juoma hetki ennen nukkumaanmenoa. Jauhe sekoitetaan kylmään tai lämpimään veteen ja nautitaan noin 45 min ennen nukkumaanmenoaikaa. Tuote ei sisällä mitään makeutusaineita eikä keinotekoisia aromeja, ja sen luonnollinen makeus tulee ainesosien makeasta ominaismausta. Tuote ei sisällä mitään muuta kuin vaikuttavat aineet.

 

Tutustu Puhdas+ Unijauheeseen täällä ja laskeudu höyhensaarille nopeasti.