Meistä

Puhdas+
Vuodesta 2013

TARINAMME

Puhdas+ brändi sai alkunsa rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen. Olimme jo pitkään ihmetelleet sitä, miten markkinoilla olleet terveys- ja hyvinvointituotteet ja kosmetiikka olivat täynnä E-koodeja ja muita ylimääräisiä aineita.
Opimme ja huomasimme, että terveys- ja kauneustuotteita on mahdollista valmistaa laadukkaasti ja ilman turhia lisäaineita. Meille tuotteen yksinkertaisuus ja lisäaineettomuus on tavoitetila, joka on aina mahdollista saavuttaa. Valmistuksemme lopputuloksena syntyy kuluttajien arvostama hyvinvointituote ilman mitään turhaa ja ylimääräistä.
Arvostamme suomalaisuutta ja kotimaisia raaka-aineita. Ne ovat meille aina ensisijainen valinta. Yrityksemme on 100 % suomalainen. Tuotteemme valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa, joissa on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotannossa käytetään aina kun mahdollista suomalaisia raaka-aineita, vaikka raaka-aine olisikin kalliimpaa kuin ulkomailta hankittava.  Uskomme, että suomalainen tuotekehitys, ravintolisien valmistus ja tuotteiden laadunvalvonta on parasta maailmassa.
Tuotekehityksemme tähtää aina siihen, että mahdollisimman moni pystyy käyttämään tuotteitamme. Meille on itsestään selvää ottaa huomioon kuluttajien erilaiset yliherkkyydet sekä erikoisruokavaliot, kuten esimerkiksi vegaanisen ja gluteenittoman ruokavalion.
Ensisijaistamme toiminnassamme eettisyyden ja ekologisuuden  Esimerkiksi omega-3 valmisteillamme on Friend of the Sea -sertifikaatti, joka takaa sen, että kalastus ja tuotanto on eettistä ja kestävän kehityksen mukaista.

Teemme yhteistyötä tuotteiden kehittelyssä, suunnittelussa ja valmistuksessa terveystuotealan arvostetuimpien asiantuntijoiden ja valmistajien kanssa sekä Suomessa että Euroopassa. Perustamme tuotekehityksemme alan uusimpaan ja luotetuimpaan tutkimustietoon.

Kosmetiikkatuotteemme valmistetaan omassa ekosertifioidussa tehtaassamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Henkilökuntamme sitoutuu työssään ekologiseen, kestävään toimintaan, tekemiseen ja ajatteluun. Ehdottomana päämääränämme on lisäarvon tuottaminen tuotteidemme kuluttajille ja asiakkaillemme. Perustamme työmme yhtiössä yhdessä rakentamiemme arvojemme varaan.

+ Täydellinen rehellisyys
+ Tuotteiden lisäaineettomuus ja ekologisuus
+ Lisäarvo kuluttajalle ja kaupalle
+ Luottamus ja yhteiset pelisäännöt

Kuluttajat  arvostavat yhä enemmän tuotteiden yksinkertaisuutta, luonnollisuutta ja oikeaa aitoutta. Kuluttajalle terveystuotteen yksinkertaisuus tarkoittaa vähempiä ja vain vaikuttavia ainesosia, ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Puhdas+  on sitoutunut tuottamaan lisäaineettomia ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä.

”Puhdas+ tuotteet ovat oiva valinta myös allergioista ja yliherkkyyksistä kärsiville, koska ne eivät sisällä laktoosia, gluteenia, allergeeneja, tai muita yliherkkyyttä aiheuttavia ainesosia.”

Ari Vepsäläinen
Toimitusjohtaja

Asiakaspalvelu

Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja autamme sinua kaikissa tuotteisiin ja verkkokaupan toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja neuvomme ongelmatilanteissa. Voit myös antaa palautetta koskien verkkokauppaamme, tuotteitamme tai muita asioita.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin ma–pe klo 9–16

Asiakaspalvelun puhelin: 010 322 3681

Sähköposti: asiakaspalvelu@neworganics.fi

Tiimi