Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta

Maitohappobakteeri

Filters

Showing all 7 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

7 products

 • Uutuus
  Puhdas+ Maitohappobakteeri + Kaurakuitu + Oliivin polyfennolit ja glutamiini 200 g
  Puhdas+ Maitohappobakteeri + Kaurakuitu + Oliivin polyfennolit ja glutamiini 200 g
  19.90 

  Maitohappobakteeri + Kaurakuitu + Oliivin polyfenolit + Glutamiini 200 g

  , , ,
  Hyvinvoiva ja täysipainoinen olo! Tehokas yhdistelmä tutkittuja maitohappobakteereja ja gluteenitonta kaurakuitua. Lisäksi tuote sisältää oliivinhedelmäuutteen polyfenoleja sekä glutamiinia. Kaurakuitu ei turpoa nesteessä, joten se sopii kuitulisäksi myös erittäin herkkävatsaisille. Monipuolisen koostumuksen täydentävät luonnollista hydroksityrosolia sisältävä standardoitu Hytolive® oliivihedelmäuute sekä monipuolinen kolme kantaa sisältävä maitohappobakteeriseos. Runsaskuituinen. Pakkaus sisältää n. 40 annosta. Tuote on väriaineeton ja maustamaton. Valmistettu Suomessa.
  19.90 
  19.90 
 • Puhdas+ Maitohappobakteeri 2 miljardia 60 kapselia
  Puhdas+ Maitohappobakteeri 2 miljardia 60 kapselia
  19.90 

  Maitohappobakteeri 2 miljardia

  ,
  Puhdas+ Maitohappobakteeri sisältää tehokkaan yhdistelmän 4 tutkittua maitohappobakteerikantaa. Valmiste sisältää 2 miljardia elävää maitohappobakteeria / kapseli. Valmiste on täysin maidoton ja vegaaninen. Saatavilla myös vahvempi koostumus 5 tai 10 miljardia. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  19.90 
  19.90 
 • 11.90 

  Vahva maitohappobakteeri 10 miljardia 20 kaps

  Vahva maitohappobakteerivalmiste sisältää tehokkaan kombinaation neljää tutkituinta bakteerikantaa, joilla on yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium lactis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus casei).
  11.90 
  11.90 
 • 15.90 

  Maitohappobakteeri tippa

  , ,
  Ravintosisältö / näringsinnehåll 5 tippaa/droppar Lactobacillus rhamnosus 0,5 miljardia elävää bakteeria / levande bakterier Bifidobacterium lactis. 0,2 miljardia elävää bakteeria / levande bakterier Lactobacillus reuteri. 0,1 miljardia elävää bakteeria / levande bakterier Lactobacillus casei. 0,2 miljardia elävää bakteeria / levande bakterier
  15.90 
  15.90 
 • Puhdas+ Maitohappobakteeri 5 miljardia 75 kapselia
  Puhdas+ Maitohappobakteeri 5 miljardia 75 kapselia
  24.90 

  Maitohappobakteeri 5 miljardia

  ,
  Puhdas+ maitohappobakteeri 5 miljardia sisältää tehokkaan yhdistelmän neljää tutkituttua bakteerikantaa, joilla on takana yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia. Yhdessä Puhdas+ maitohappobakteerikapselissa on miljardeja Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobakterium lactis-, Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -bakteereja – ilman turhia lisä- ja täyteaineita! Tuote sisältää lisäksi sinkkiä, mikä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Laktoositon, maidoton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  24.90 
  24.90 
 • Puhdas+ Vahva maitohappobakteeri 10 miljardia 75 kapselia
  Puhdas+ Vahva maitohappobakteeri 10 miljardia 75 kapselia
  28.90 

  Vahva maitohappobakteeri 10 miljardia

  ,
  Puhdas+ Vahva maitohappobakteerivalmiste 10 miljardia sisältää tehokkaan yhdistelmän neljää tutkituttua bakteerikantaa, joilla on takana yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia. Yhdessä Puhdas+ maitohappobakteerikapselissa on miljardeja Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobakterium lactis-, Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -bakteereja – ilman turhia lisä- ja täyteaineita! Tuote sisältää lisäksi sinkkiä, mikä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Laktoositon, maidoton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  28.90 
  28.90 
 • Puhdasplus saccharmomyces boulardii
  Puhdasplus saccharmomyces boulardii
  12.90 24.50 

  Saccharomyces boulardii 250 mg

  ,
  Saccharomyces boulardii on aine, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  12.90 24.50 
  12.90 24.50