Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta

Muut tuotteet

Filters

Showing 1–24 of 32 results

View 24/48/All

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-24 of 32 products

 • 19.90 

  Puhdas+ Pakurikääpäuute 50 ml

  Pakurikääpä arktisesta Suomesta! Pakurikääpää on käytetty satoja vuosia kansanlääkinnässä ja se on  suuresti arvostettu raaka-aine Suomen luonnosta. Puhdas+ Premium Chaga Extract sisältää luomulaatuista pakuria, jossa on runsaasti fytoravinteita. Tuote on uutettu Suomen metsissä villisti kasvaneesta pakurista. Päiväannos sisältää 50 – 100 mg beetaglukaaneja. Valmistettu Suomessa.
  19.90 
  19.90 
 • 19.90 27.90 

  Puhdas+ Vahva Ashwagandha + Bioperine®

  , ,
  Tasapainota arkeasi Puhdas+ Ashwagandhalla! Valmiste on suunniteltu tasapainottamaan ja rauhoittamaan mieltä. Suomessa valmistettu Puhdas+ Ashwagandha + Bioperine® sisältää patentoitua Sensoril®- ashwagandhaa, jota viljellään kestävän kehityksen mukaisesti sertifioiduilla perhetiloilla Intiassa. Standardoitu uute valmistetaan täysin ilman kemikaaleja 100 % vesiuuttona. Ashwagandha auttaa edistämään stressinsietokykyä sekä parantamaan suorituskykyä ja henkistä tasapainoa. Valmisteeseen on myös lisätty Bioperine® –mustapippuriuutetta, joka tutkitusti tehostaa imeytymistä.
  19.90 27.90 
  19.90 27.90 
 • Puhdas+ Lähdevesi, 0,5l

  Puhdas+ Lähdevesi on ehkä maailman laadukkainta vettä Suomen Lapista.
  1.60 
 • 31.90 54.90 

  Puhdas+ Vahva Kurkumiini + Bioperine

  Puhdas+ Vahva Kurkumiini + Bioperine on vahva annos tutkittua kurkumiinia!
  31.90 54.90 
  31.90 54.90 
 • 28.90 

  Puhdas + Prework-out, 242 g

  , ,
  Valmiste on suunniteltu erityisesti nopeus- ja voimalajien harrastajille. Kofeiinin ja kreatiinin lisäksi vaikuttavina aineina ovat sitrulliini malataatti, beta-alaniini ja punajuurimehu-uute.
  Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.
  Neutraalin makuinen jauhe sekoittuu hyvin nesteeseen, ja on turvallinen käyttää. Tuote ei sisällä mitään keinotekoisia makeutusaineita ja näin se soveltuu myös herkkävatsaisille.
  28.90 
  28.90 
 • Puhdas+ Arctic Berries Strong Shot, 200ml

  ,
  Arctic Berries Shot on vahva marjavalmiste. Tuote sisältää 5 eri arktista marjaa, jotka ovat erityisen  ravintorikkaita sekä sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Tuote on helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  5.50 
 • Puhdas+ Vahva inkivääri shot

  Piristystä, vastustuskykyä ja voimaa päivään! Puhdas+ Vahva 40% inkiväärishot on valmistettu kylmäpuristetusta inkivääristä, omenasta ja sitruunasta. Tuote on valmistettu Suomessa.
  4.50 
 • Puhdas_pakuri&mustikka
  Puhdas_pakuri&mustikka
  29.90 

  Metsämustikka & Pakuri + C-vitamiini

  Ainutlaatuinen koostumus luonnon pakuria, metsämustikkaa ja C-vitamiinia. Arvostettu pakuri on poimittu puhtaista Suomen metsistä. Kotimainen pakuri sisältää jopa 10-20% beetaglukaaneja. Metsämustikasta uutettu jauhe sisältää vahvan annoksen antosyaaneja ja C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  29.90 
  29.90 
 • 25.90 

  Puhdas+ Vahva männynkuoriuute

  Puhdas+ Vahva rannikkomännyn kuoriuute on kerätty maailman puhtaimmista metsistä –Suomen Lapista. Kotimainen ja markkinoiden vahvin rannikkomännyn kuoriuute on valmistettu käyttämällä vain laadukkaimpia sekä puhtaimpia raaka-aineita ja se sisältää runsaasti antioksidantteja, fenolisia yhdisteitä kuten oligomeerisiä proantosyaniideja (OPC) sekä kivennäisaineita.
  25.90 
  25.90 
 • 39.90 

  Puhdas+ Hairbooster, 120kaps

  ,
  Elinvoimaiset hiukset tehoravinteiden avulla Puhdas+ Hairboosterilla! Puhdas+ HAIR Booster sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hyvin imeytyviä tehoravinteita. Se vahvistaa hiusten kasvua ja hiusjuuren terveyttä sisäisesti. Sinkki, biotiini ja seleeni tukevat hiusten pysymistä normaaleina. Kupari tukee hiusten luonnollista pigmentoitumista.
  39.90 
  39.90 
 • 19.90 

  Puhdas+ Merry Christmas Room Diffuser (kaneli)

  ,
  Puhdas+ Merry Christmas Room Diffuuserilla luot kotiisi ihanan jouluisen tuoksumaailman!
  19.90 
  19.90 
 • Sold out
  19.90 

  Puhdas+ ensiapulaukku

  MATKAILIJAN ENSIAPULAUKKU. Puhdas+ Ensiapulaukku Travel on laadukas ja pienikokoinen (14 cm x 20 cm). Laukku sisältää kaikki perustarvikkeet välittömään apuun tapaturman sattuessa. Punainen laukku sisältää 92 osaa ja pimeässä heijastavan pakkauksen. Ensiapulaukku on kevyt ja kulkee helposti mukana retkillä ja matkoilla.
  19.90 
  19.90 
 • 19.90 

  Chlorella & spirulina 500mg, 300tabl.

  Puhdas+ Chlorella & Spirulina tuo yhteen näiden kahden superruuan edut yhdessä tabletissa.
  19.90 
  19.90 
 • 19.90 

  Puhdas+ Instantly Energizing Room Diffuser 100 ml

  ,
  Puhdas+ Instantly Energizing Room Diffuser tuo kotiisi energiaa ja elinvoimaa. Tuoksussa yhdistyvät pirskahtelevat sitrukset ja maanläheinen sitruunaruoho.
  19.90 
  19.90 
 • Puhdas+ käsidesi, 150ml

  ,
  Anna kyytiä viruksille ja bakteereille Puhdas+ käsidesillä!
  6.50 
 • 19.90 

  Puhdas+ Naturally Calming & Relaxing Room Diffuser 100 ml

  ,
  Puhdas+ Naturally Calming & Relaxing Room Diffuser 100 ml Puhdas+ Huonetuoksuissa on käytetty luonnollisia eteerisiä öljyjä. Puhdas+ Naturally Calming & Relaxing Room Diffuser luo kotiisi rauhoittavan ilmapiirin. Tuoksussa yhdistyvät tuoreet, herkät kukat sekä kodikkuutta tuovat mausteet ja puu. Valmistettu Suomessa. Käyttöohje: Poista korkki ja laita tikut pulloon pystyyn. Käännä hetken päästä tikut jotta tuoksu imeytyy kunnolla. Käännä tikkuja aika ajoin. Tuoksun voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä. Bruksanvisning: Ta bort locket och ställ pinnarna upprätt. Vänd pinnarna efter en stund så att doften absorberas ordentligt. Vänd pinnarna då och då. Doftens intensitet kan justeras med antalet pinnar.
  19.90 
  19.90 
 • 19.90 

  Puhdas+ Gently Purifying Room Diffuser 100 ml

  ,
  Puhdas+ Huonetuoksuissa on käytetty luonnollisia eteerisiä öljyjä. Puhdas+ Gently Purifying Room Diffuser tuo kotiisi virkistävän tuoksun joka saa tuntemaan olosi puhdistuneeksi. Tuoksussa yhdistyvät tuoreet, puhdistavat yrtit ja virkistävät mintut. Valmistettu Suomessa. Käyttöohje: Poista korkki ja laita tikut pulloon pystyyn. Käännä hetken päästä tikut jotta tuoksu imeytyy kunnolla. Käännä tikkuja aika ajoin. Tuoksun voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä. Bruksanvisning: Ta bort locket och ställ pinnarna upprätt. Vänd pinnarna efter en stund så att doften absorberas ordentligt. Vänd pinnarna då och då. Doftens intensitet kan justeras med antalet pinnar.
  19.90 
  19.90 
 • Kollageenivesi mustikka – vadelma, 330ml

  ,
  Puhdas+ Kollageenivedet ovat todellisia kauneusjuomia!
  2.19 
 • Kollageenivesi sitruuna-lime + inkivääri, 330ml

  ,
  Puhdas+ Kollageenivedet ovat todellisia kauneusjuomia!
  2.19 
 • Sold out
  3.57 

  Hoitava korvasuihke 10ml

  ALENNUS -70%, PÄIVÄYS 4/2021. 100% luonnollinen korvasuihke estää korvavahan kertymistä korvakäytävään, pehmittää kovettunutta korvavahaa ja vähentää kutinaa ja ihoärsytystä. Valmiste sisältää 100% oliiviöljyä - ei lisä- tai säilöntäaineita. Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  3.57 
  3.57 
 • 32.90 

  5-HTP 100 mg

  , , , ,
  Kasvikapseloitu 5-hydroksitryptofaanivalmiste.  Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  32.90 
  32.90 
 • 24.90 

  Vahva alfalipoiinihappo 250 mg

  ,
  Vahva kasvikapseloitu alfalipoiinihappovalmiste sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa kapselissa. Alfalipoiinihappo on vitamiinin kaltainen aine, jota elimistö pystyy valmistamaan pieniä määriä itse. Iän myötä kuitenkin alfalipoiinihapon määrä kehossa vähenee, ja laadukkaasta ravintolisästä voi olla hyötyä etenkin urheilijoille ja ikääntyville.  Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  24.90 
  24.90 
 • Premium Coconut Oil – Kookosöljy

  ,
  Puhdas+ Premium Kookosöljy on kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä ja se on valmistettu Sri Lankan luonnonmukaisesti kasvatetuista kookospähkinöistä, jotka ovat kasvaneet puhtaassa luonnon ympäristössä. Puhdas+ Premium kookosöljy on hyvä keskipitkän rasvahapon (MCFA) lähde. Valmistettu GMP ja ISO – 22000 -sertifioidussa laitoksessa. Puhdas+ Premium Kookosöljy on palkittu erilaisilla laadun sertifikaateilla.
  • Sertifioitua laatua
  • Ei GMO
  • Ei lisäaineita
  • Ei säilöntäaineita
  • Valkaisematon
  9.90 
 • Sold out
  27.90 

  Ensiapulaukku Vihreä

  Puhdas+ Ensiapulaukku on laadukas ja markkinoiden monipuolisin, se sisältää  yhteensä 89 osaa. Valitse pirteä vaaleanvihreä tai kirkas oranssi.

  Tiesitkö, että 74 % tapaturmista sattuu kotona, vapaalla ja liikenteessä

  Ensiapulaukku onkin hyvä olla mukana niin autossa, veneessä, retkillä, matkoilla, kuin kotona ja mökilläkin. Ensiapulaukku olisi hyvä uusia parin vuoden välein sillä mm. silmähuuhde vanhenee ajan kanssa.

  Ensiapulaukku on pakollinen varuste myös autossa seuraavissa maissa:

  Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Makedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Saksa, Serbia, Slovakia, Tsekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Valko-Venäjä, Venäjä ja Viro.
  27.90 
  27.90