Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Beauty Oil Arganöljy 50 ml

Beauty Oil Arganöljy 50 ml

19.90 

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarja, puolukka ja mustaherukka.

Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.

Kaikki öljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia.

Arganöljy on luokiteltu maailman hienoimmaksi ja ainutlaatuisimmaksi öljyksi. Se sisältää antioksidantteja ja E-vitamiineja. Ylellinen öljy ravitsee ja uudistaa ihoa parantaen ihon elastisuutta, ehkäisten ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Sopii myös herkälle iholle.
Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) BEAUTYOIL-1-1-1-1 Tuoteosastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
000

SV: Lyxig arganolja är rik på antioxidanter och vitamin E, som återfuktar och gör huden elastisk vilket ska även förebygga fina linjer och rynkor.

Fri från parabener och mineraloljor.

EN: Argan oil is rich in antioxidants and vitamin E. Oil nourishes and renews the skin improving the elasticity and reducing wrinkles and fine lines. Also suitable for sensitive skin.

Free from parabens and mineral oil.

Ingredients: Argania Spinosa Kernel Oil
luomua/ekologisk/ingredients from Organic farming.

Ingredients: Argania Spinosa Kernel Oil
luomua/ekologisk/ingredients from Organic farming.