Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Beauty Sleep – Kollageeni & Melatoniini

Beauty Sleep – Kollageeni & Melatoniini

28.90 39.90 

Anna ihosi levätä ja uusiutua yön aikana! Ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää sekä kollageenia että melatoniinia. Valmisteen kollageeni ylläpitää ihon rakennetta ja nuorekkuutta. Melatoniini tukee luonnollisen unen laatua*, jolloin iho saa yön aikana levätä ja uusiutua.

Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Yöllä ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat höyhensaarille!

Valitse 60 kaps tai 120 kaps.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Tuoteosastot: , , , ,
000

Ihon toiminnot jaksottuvat vuorokausikellon mukaisesti. Yö on iholle tehokkainta aikaa uusiutua ja korjata päivän aikana syntyneitä vaurioita. Unihormonina tunnettu melatoniini on tärkeä elimistön vuorokausikellon säätelijä. Melatoniinin tuotannon lisääntyminen käynnistää elimistön yöajan toiminnot. Ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & Melatoniini tukee ihon uusiutumista yön aikana. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat elimistöä lepo- ja korjaustilaan. Kollageeni, hyaluronihappo, resveratroli, C-vitamiini ja biotiini tukevat ihon tärkeiden ravintoaineiden saantia.

Melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa 1 mg annoksella ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia 0,5 mg annoksella lähellä nukkumaanmenoaikaa. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

ANNOSTUS: 2-4 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. RAVINTOLISÄ.

DOSERING: 2-4 kapslar dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. KOSTILLSKOTT.

 

 

 

Lisätiedot

Kollageeni & Melatoniini

60 kaps, 120 kaps

AINESOSAT: hydrolysoitu nautakollageeni, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa,
gellaanikumi), L-askorbiinihappo, mikrokiteinen selluloosa, Polygonum cuspidatum-uute, natriumhyaluronaatti, kärsimyskukkauute (Passiflora incarnata L.), melatoniini, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa, tai makeutusaineita.

INGREDIENSER: hydrolyserad bovint kollagen, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa,
gellangummi), L-askorbinsyra, mikrokristallin cellulosa, Polygonum cuspidatum extrakt, natriumhyaluronat, passionsblommaextrakt (Passiora incarnata L.), melatonin, D-biotin. Innehåller inte laktos, mjölk, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja, eller sötningsmedel.

Ravintosisältö / näringsinnehåll per 2-4 kapselia / kapslar
Kollageeni / kollagen                    500 – 1000 mg
C-vitamiini / vitamin C                       40 – 80 mg (*50 – 100%)
Resveratroli / resveratrol                     10 – 20 mg
Hyaluronihappo / hyaluronsyra         20 – 40 mg
Kärsimyskukka / passionsblomma    10 – 20 mg
Melatoniini / melatonin                      0,6 – 1,2 mg
Biotiini / biotin                                     200 – 400 µg (*400 – 800%)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta./
Utvecklat and tillverkat i Finland. Råvarorna är inte från Finland.