Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
C-vitamiini 1000 mg natriumaskorbaatti, 200 g

C-vitamiini 1000 mg natriumaskorbaatti, 200 g

19.90 

Vatsaystävällinen ja vahva C-vitamiini.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja

Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

000

ANNOSTUS: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

DOSERING: För vuxna 1 måttsked (1 ml) per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft eller smoothie. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Lisätiedot

C-vitamiini

150 g, 200 g +33 % kaupan päälle!

AINESOSAT: natrium-L-askorbaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

INGREDIENSER: natrium-L-askorbat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel.  KOSTTILLSKOTT.

Ravintosisältö / näringsinnehål 1 mittalusikallinen / 1 måttsked (1 ml):

C-vitamiini / vitamin C 1000 mg (*1250 %)

*%vuorokautisen saannin vertailuarvosta /*%av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. C-vitamiini ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Vitamin C är inte från Finland.