Chlorella & spirulina

Chlorella & spirulina

19.90 

Osasto:
000

Spirulina on erittäin ravinnerikas mikrolevä. Spirulina sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Chlorella on spirulinan tavoin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorellan nimi tulee sen korkeasta chlorofylli- eli lehtivihreä pitoisuudesta. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus: Aikuisille 4-8 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: Chlorella, spirulina. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. RAVINTOLISÄ.

Dosering: För vuxna 4-8 tabletter dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Chlorella, spirulina. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötnings- medel. Passar för vegetarianer. KOSTTILLSKOTT.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL. 4 Tablettia
Spirulina 1000 mg
Chlorella 1000 mg