Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Chlorella & spirulina 500mg, 300tabl.

Chlorella & spirulina 500mg, 300tabl.

19.90 

Puhdas+ Chlorella & Spirulina tuo yhteen näiden kahden superruuan edut yhdessä tabletissa.

Osasto:
000

Todellinen superruokien tuplayhdistelmä!

Puhdas+ Chlorella & Spirulina tuo yhteen näiden kahden superruuan edut yhdessä tabletissa.

Spirulina on erittäin ravinnerikas mikrolevä. Spirulina sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Spirulinan painosta yli 60% on hyvin imeytyvää proteiinia, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Spirulina sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Spirulinassa on runsaasti B-vitamiineja, beetakaroteenia, E-vitamiinia ja gammalinoleenihappoa. Siinä on myös runsaasti mineraaleja kuten mangaania, sinkkiä, kuparia, rautaa ja seleeniä.

Chlorella on spirulinan tavoin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorellan nimi tulee sen korkeasta chlorofylli- eli lehtivihreä pitoisuudesta.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

 

Annostus: Aikuisille 4-8 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

Dosering: För vuxna 4-8 tabletter dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Ainesosat: Chlorella, spirulina. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. RAVINTOLISÄ.

Ingredienser: Chlorella, spirulina. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötnings- medel. Passar för vegetarianer. KOSTTILLSKOTT.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL. 4 Tablettia
Spirulina 1000 mg
Chlorella 1000 mg