Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Collagen & Magnesium 250 g

Collagen & Magnesium 250 g

39.90 

Loistava yhdistelmätuote liikkuvalle ihmiselle. Se sisältää tärkeimmät ravintoaineet, eli kollageenin ja magnesiumin.

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti nivelistä, rustoista ja luustosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä jauhe.

Varasto loppu

000

ANNOSTUS: Aikuisille 1-2 ruokalusikallista vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. 

DOSERING: För vuxna 1-2 matskedar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas.  Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

 

Lisätiedot

Paino 250 g
Mitat 100 × 100 × 125 mm

AINESOSAT: Hydrolysoitu kalakollageeni, magnesiumsitraatti, L-askorbiinihappo. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

INGREDIENSER: Hydrolyserad fiskkollagen, magnesiumcitrat, L-askorbinsyra. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT.

 

Ravintosisältö/näringsinnehåll:  1-2 ruokalusikallista/matskedar
Kollageeni/kollagen

5-10 g

Magnesium

250-500 mg (*67-133 %)

C-vitamiini/-vitamin

200-400 mg (*250-500 %)

 

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Råvarorna är inte från Finland.