Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Kasviperäinen D3-vitamiini 100 μg

Kasviperäinen D3-vitamiini 100 μg

19.90 

Vahva ja hyvin imeytyvä kasviperäinen D3-vitamiini! Puhdas+ D3 -vitamiinivalmiste sisältää tutkittua kasviperäistä Vitashine D3-vitamiinia. Jäkälästä uutettu D3-vitamiini on tuotteessa luonnollisessa bioaktiivisessa muodossa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä- ja väriaineita.

tuotetunnus (SKU) DVIT100 Tuoteosastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
000

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: För vuxna 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en månsidig  och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oätkomligt för barn.

Lisätiedot

Paino 41 g
Mitat 60 × 60 × 85 mm

Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), riisijauho, kolekalsiferolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Ingredienser: hydroxipropylmetylcellulosa, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangum), rismjöl, kolekalciferolpreparat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte salt, soja eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 1 kapseli / kapsel
D3-vitamiini / D3-vitamin 100 µg (*2000 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. D3-vitamiini ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Vitamin D3 är inte från Finland.