Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Glysiini, 200g

Glysiini, 200g

11.90 

Puhdas+ Glysiini on 100 % puhdas ravintolisä ilman turhia lisäaineita.

Osasto:
000

Puhdas+ Glysiini on 100 % puhdas ravintolisä ilman turhia lisäaineita. Glysiini on ei-välttämätön aminohappo, sillä keho pystyy tuottamaan sitä myös itse.

Glysiini on yksi kollageenin tärkeimmistä rakenneosista.  Glysiinin on osoitettu neutralisoivan mahan liiallista happamuutta. Glysiini on myös yksi glutationin kolmesta rakenneosasta mikä taas auttaa maksaa mm. kemikaalien ja vanhojen hormonien poistamisessa.

Eniten glysiiniä kuitenkin käytetään laadukkaan unen tukemiseen magnesiumin kuljetinaineena. Monet magnesiumglysinaatti-muotoiset magnesiumlisät markkinoidaan unimagnesiumeina juuri glysiinin vaikutuksista johtuen. Glyysinin uneen vaikuttavat ominaisuudet saattavat liittyä sen kehon lämpötilaa laskevaan vaikutukseen sekä seratoniinin muodostumisen lisääntymiseen.

Annostus: Aikuisille 0,5 teelusikallista (3g) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämän- tapoja. Ei lasten ulottuville.

 

Dosering: För vuxna 0,5 tesked (3g) dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte övers- kridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Aineosat : Glysiini.

Ingredienser: Glysin.

Ravintosisältö/Näringsinnehål per 0,5 tl/ts: Glysiini/ glysin 3 g