Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Hyaluronihapposeerumi, tyrni 30ml

Hyaluronihapposeerumi, tyrni 30ml

39.90 

Kolmitehoinen tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi joka sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappomolekyyliä tehokkaan kolmoisvaikutuksen aikaansaamiseksi iholle. Tehoaineena superfood Tyrni!

000

Kotimainen Puhdas +Hyaluronihapposeerumi 30ml Tyrni – häivyttää välittömästi ihon pintakerroksen juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti, pitäen ihon hehkuvana koko päivän!

Syksyn myötä lämmittyslaitteet ja talven pakkaset kuivattavat helposti ihoa. Puhdas+ Hyaluronihapposeerumi on kolmivaikutteinen eli siinä on käytetty kolmea eri hyaluronihappomolekyyliä. Hyaluronihappo on ihon pintakerroksen tehokosteuttaja ja se imeytyy myös ihon syvempiin kerroksiin pitäen ihon terveenä ja nuorekkaana.

Hyaluronihappo on on yksi kliinisesti tutkituimpia raaka-aineita ihon ikääntymistä vastaan. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on kollageenin tavoin elpyvä “kehonvara”, sillä niiden molempien syntyminen elimistössä vähenee vuosi vuodelta.


Seerumin toisena tehoaineena on Tyrni, jolla saadaan iholle ravinteita ja se antaa erityisesti harmaalle/elottomalle iholle raikkautta, hehkua ja elinvoimaa.

Katso myös Puhdas+ hyaluronihapposeerumi mustikka!

 

Valmistettu Helsingin Pitäjänmäessä COSMOS-sertifioidussa tehtaassa

Levitä puhtaalle iholle meikin tai kosteusvoiteen alle.

 

Ainesosat: Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Betula Pendula (Birch) Sap*, Betaine, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Juice*, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Lactic Acid.
* = luomua