Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
K2-Vitamiini 100 µg

K2-Vitamiini 100 µg

35.90 

Puhdas+ K2-vitamiini on vahva K-vitamiinivalmiste. Tuotteen sisältämä MenaQ7-menakinoni on tutkittu K-vitamiini, jonka elimistö käyttää poikkeuksellisen tehokkaasti hyödykseen. K-vitamiini edistää sekä luiden pysymistä normaaleina että veren normaalia hyytymistä.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Clear
tuotetunnus (SKU) k2vita Tuoteosastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
000

Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Dosering: 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Om du använder blodförtunnande läkemedel, tala med din läkare innan du börjar använda produkten.

Lisätiedot

Paino 48 g
Mitat 60 × 60 × 90 mm
K2-Vitamiini 100 µg

60 kaps

Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), menakinonivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Ingredienser: hydroxipropylmetylcellulosa, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi), menakinon preparat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

Ravintosisältö / näringsinnehål
K-vitamiini / vitamin K 100 ug (*133 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta /% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. K2-vitamiini ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Vitamin Kär inte från Finland.