Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Kalsiumsitraattijauhe 600 mg

Kalsiumsitraattijauhe 600 mg

14.90 

Vahva kalsiumvalmiste.

Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

tuotetunnus (SKU) KAL600 Tuoteosastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
000

Annostus:1-3 mittalusikallista vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: 1-3 måttskedar per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft, smoothie eller återhämtningsdryck. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Lisätiedot

Paino 309 g
Mitat 100 × 100 × 95 mm

Ainesosat: kalsiumsitraatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Ingredienser: kalciumsitrat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt,  tärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.

Ravintosisältö 1 mittalusikka (3ml)/ Näringsinnehåll 1 måttsked (3 ml):
Kalsium / Kalcium 600 mg (*75 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. Kalsium ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Kalcium är inte från Finland.