Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
KETO Electrolytes kapseli

KETO Electrolytes kapseli

21.90 39.90 

Ensimmäisenä suomessa helppokäyttöiset KETO Elektrolyyttikapselit! Elektrolyyttijauheen maku ei ole ollut sieltä kaikkein miellyttävimmästä päästä, eikä makua ole pystytty täysin peittämään edes erillaisilla maku- tai makeutusaineillaa. Markkinoilta on aikaisemmin puuttunut helppokäyttöiset elektrolyyttikapselit, minkä tyhjiön Puhdas+ sai viimein täytettyä.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
000

Elektrolyyttien saanti on tärkeää erityisesti ketogeenisen ruokavalion aikana tai silloin jos urheilet ja hikoilet paljon. Puhdas+ KETO Elektrolyyttikapselit sisältäavät elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa; magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kalsiumia.

Elektrolyyttejä tarvitaan turvaamaan elimistön optimaalinen nestetasapaino.  Ihmisestä noin 60-70 % on nestettä ja nestetasapaino vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elimistömme toimintaan. Nestetasapaino on isossa roolissa lämmönsäätelyssä, ruuansulatuksessa, ravinteiden imeytymisessä ja kuljetuksessa. Nestetasapaino vaikuttaa merkittävästi verenpaineeseen sekä on monesti kramppien ja päänsärkyjen taustalla. Nesteitä menetetään jatkuvasti ihon, hengityksen ja virtsan kautta.

Nestetasapaino järkkyy liian vähäisen juomisen lisäksi monesta muusta tekijästä, toisinaan jopa liian suuren juomisen vuoksi, jolloin huuhdellaan nesteitä sitovat elektrolyytit pois elimistöstä. Yksi iso tekijä on ruokavalio. Hiilihydraatit sitovat itseensä nestettä reilusti ja esim. ketogeenistä ruokavaliota noudattavilla saattaa nestehukka yllättää, jos ei pidä huolta riittävästä elektrolyyttien ja nesteiden saannista.

Nesteitä menetetään erityisesti hikoilun yhteydessä, mikä on elimistön tärkeä lämmönsäätelymekanismi. Hikoilun yhteydessä menetetään myös elektrolyyttejä ja ne olisi tärkeä korvata, jotta elimistö pystyy sitomaan itseensä sopivan määrän nestettä. Puhdas+ KetoElectrolytes  -tuotteen vaikuttavien aineiden suhteet perustuvat keskimäärin hien kautta menetettyjen elektrolyyttien määrään.

KetoElectrolytes sisältää kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia optimaalisessa suhteessa ylläpitämään sekä tarvittaessa korjaamaan nestetasapainoa.  Ketoelektrolyyttejä käyttävän ei tarvitse välttämättä noudattaa ketogeenista ruokavaliota vaan tuotetta voi käyttää aina kun on tarvetta turvata nestetasapainoa.  Jauhetta suositellaan otettavaksi turvaamaan nestetasapaino ruokavaliomuutosten, hikoilun, kuumeen, ripulin tai oksennustaudin yhteydessä.

Jauhe ei sisällä mitään muuta kuin vaikuttavat aineet. Ei maku- tai makeutusaineita, ei väriaineita. Valmistettu Suomessa.

ANNOSTUS: 1-4 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

DOSERING: 1-4 kapslar per dygn. Den
rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig
och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Lisätiedot

KETO Electrocytes kapseli

60 kaps, 120 kaps

AINESOSAT: Natriumkloridi, magnesiummalaatti, trikaliumsitraatti,
kalsiumsitraatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho. Ei sisällä laktoosia, hiivaa,
gluteenia, soijaa tai makeutusaineita. RAVINTOLISÄ

Ainesosat eivät ole peräisin suomesta. Ingredienserna kommer inte från Finland.

INGREDIENSER:
Natriumklorid, magnesiummalat, trikaliumcitrat, kalciumcitrat, hydroxipropylmetylcellulosa,
rismjöl. Innehåller inte laktos, jäst, gluten, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOT

RAVINTOSISÄLTÖ/
NÄRINGSINNEHÅLL 1 – 4 KAPSELIA/KAPSLAR
Magnesium 25-100 mg (*7-27%)
Kalsium/kalcium 25-100 mg (*3-13 %)
Kalium 50-200 mg (*3-10 %)
Natrium 80-320 mg
Kloridi/klorid 123-492 mg (*15-62 %)