Kollageenivesi mustikka – vadelma

Kollageenivesi mustikka – vadelma

2.19 

Puhdas+ Collagen Water on uusi kauneusjuoma, joka sisältää tutkitusti ihoa nuorentavaa proteiinia – kollageenia 2,5 g per annos. Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta.
Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin lisäksi juomat sisältävät ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia, joka tehostaa kollageenin tuotantoa.

Puhdas+ Collagen Water tuotteet on valmistettu Suomessa. Puhdas+ Collagen Water tuotteet ovat täysin sokerittomia. Valittavana on kolme raikasta vaihtoehtoa: mustikka-vadelma, sitruuna-lime & inkivääri sekä puhdas vesi ilman makua.

Osasto:
000

ANNOSTUS: 1-2 annosta (330 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

INESOSAT: Lähdevesi, hydrolysoitu nautakollageeni, natrium-L-askorbaatti, natriumhyaluronaatti, luontainen aromi (mustikka-vadelma). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, tärkkelystä, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ

DOSERING: För vuxna 1-2 doser (330 ml) per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

INGREDIENSER: Källvatten, hydrolyserad bovint kollagen, natrium-L-askorbat, natriumhyaluronat, naturlig arom (blåbär-hallon). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, stärkelse, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOT

Ravintosisältö / näringsinnehål 1-2 annosta (330 ml)

Kollageeni / kollagen 2,5 – 5 g
Hyarylonihappo /hyarylonsyra 50 – 100 mg
C-vitamiini / vitamin 80 – 160 mg (*100 %)
* vuorokauden saannin vertailuarvosta

KOLLAGEENI-, HYALURONIHAPPO- JA C-VITAMIINIVALMISTE / KOLLAGEN-, HYALURONSYRA- OCH C-VITAMINPREPARAT 330 ml

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.