Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
L-Arginiinikapseli 450 mg

L-Arginiinikapseli 450 mg

14.90 

100 % vegaaninen L-Arginiini tehokkaassa ja hyvin imeytyvässä vapaassa muodossa! Arginiini on kehossamme esiintyvä tärkeä aminohappo. Puhdas+ Arginiinikapselien sisältämä L-Arginiini on valmistettu fermentoimalla, eikä prosessissa ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Tuoteosastot: ,
000

ANNOSTUS: 1-4 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

DOSERING: 1-4 kapslar dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

AINESOSAT: L-Arginiini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi). Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa tai soijaa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. RAVINTOLISÄ.

INGREDIENSER: L-Arginin, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi). Innehåller inte laktos, mjölk, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, eller soja. Passar för vegetarianer och veganer. KOSTTILLSKOTT.

 

Ravintosisältö / näringsinnehåll             1-4 kapselia / kapslar
L-Arginiini / L-Arginin                                        450 – 1800 mg

Valmistettu Suomessa. L-Arginiini ei ole peräisin Suomesta. /
Tillverkad i Finland. L-Arginin är inte från Finland.