Terveyttä ilman lisäaineita
Optimised curcumin

Optimised curcumin

29.90 

Kurkuma on inkiväärin sukuinen ruohokasvi, jonka juuresta saadaan voimakkaan keltaista, aromaattista maustejauhetta. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa ja kiinalaisessa lääkintäperinteessä.

Puhdas+ Optimised Curcumin sisältää patentoitua, tutkittua Longvida-kurkumiiniuutetta. Se on ns. vapaata kurkumiinia ja se on kehitetty yhdessä neurotieteilijöiden kanssa. Longvida-uutteella on tehty useita kliinisiä tutkimuksia ja se on patentoitu. Se imeytyy vähintään 67-285 kertaa paremmin kuin standardisoitu 95 % kurkumiini. Tuote sisältää lisäksi C-vitamiinia.

Osasto:
000

Annostus: Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: Kurkumiinivalmiste, juuri (Curcuma longa) (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä. |

Dosering: För vuxna 2 kapslar dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad
kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Kurkuminpreparat, rot (Curcuma longa) (innehåller sojalecitin), L-askorbinsyra, hydroxipropylmetylcellulosa.

Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL  / 2 kapselia/kapslar

Longvida® kurkumiiniuute/kurkumin extrakt (Curcuma longa root) 500 mg

josta kurkuminoideja / varav kurkuminoider 115 mg

C-vitamiini / Vitamin C 200 mg *(250 %)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta/% av referensvärdet för det dagliga intaget.