Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Premium Omega-3 Kids, 150ml

Premium Omega-3 Kids, 150ml

22.90 

Puhdas+ Premium Omega-3 Kids on maailman puhtain omega-3 –valmiste lapsille. Lapsesi saa vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa.

Tuoteosastot: ,
000

Puhdas+ Premium Omega-3 Kids on maailman puhtain omega-3 –valmiste lapsille. Lapsesi saa vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on pieni (1/2 tl)  ja se sisältää 1520 mg omega-3 –rasvahappoja, josta 517 mg DHA ja 776 mg EPA. Lisäksi tuote sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia. Tuotteessa on ihana sitruuna-vaniljan maku.

Kahdeksan tuote-etua:
• Vahva EPA & DHA
• EPA & DHA luonnollisessa tri glyseridimuodossa
• Käytetään vain villiä, ei-uhan- alaista sardellia
• Taattu puhtaus ja laatu
• Sertifioitu kalastus ja tuotanto
• 100 % kalojen jäljitettävyys
• Alhainen Totox-luku
• Vegaaninen D3-vitamiini

Friend of the sea -sertifikaatti

Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy pulloon. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

 

OMEGA-3 RASVAHAPPOVALMISTE / OMEGA-3 FETTSYRAPREPARAT, 150 ml

Annostus: Lapsille 2,5 ml (1/2 tl) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Dosering: För barn 2,5 ml (1/2 tsk) per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt.

Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Säilytä avattu pullo jääkaapissa/ Förvara oöppnad flaska i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus. Förvara den öppna flaskan i kylskåpet.

Ainesosat: kalaöljy, luonnollinen aromi (sitruuna, vanilja), luonolliset tokoferolit, kolekalsiferoli. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

Ingredienser: fiskolja, naturlig arom (citron, vanilj), naturliga tokoferoler, kolekalsiferol. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Ravintolisä/ Kosttillskott

Ravintosisältö / näringsinnehåll: 2,5 ml (1/2 tl/tsk) Omega-3-rasvahapot /-fettsyror 1526 mg josta /varav
DHA 517 mg
EPA 776 mg
D3-vitamiini / D3-vitamin 5 µg (*100%)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget