Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Premium Omega-3 +Luteiini ja Zeaksantiini

Premium Omega-3 +Luteiini ja Zeaksantiini

19.90 34.90 

Monipuolinen valmiste silmille ja aivoille! Puhdas+ Premium Omega-3 +Luteiini ja Zeaksantiini on ekologinen, puhdas ja sertifoitu kalaöljykapseli.

Valmiste sisältää myös patentoitua Xanmax® -samettikukkauutetta. Tutkittu uute sisältää hyvin imeytyvää luteiinia ja zeaksantiinia. Sisältää myös sinkkiä, A- ja B2-vitamiinia, jotka edistävät näön pysymistä normaalina.

Omega-3-rasvahapot ovat valmisteessa luonnollisessa triglyseridimuodossa. Vahva DHA pitoisuus. DHA on tärkeä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk.

Valmisteella on Friend of the Sea sertifikaatti.

Valitse 30 kaps tai 60 kaps.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
000

Puhtaus ja eettisyys

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

 

 

ANNOSTUS: 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

DOSERING: 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt. Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

 

 

 

Lisätiedot

Omega-3 +Luteiini ja zeaksantiini

30 kaps, 60 kaps

AINESOSAT: kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, mehiläisvaha, Xanmax
2004 (isosamettikukkauute (Tagetes erecta L), auringonkukkaöljy), sinkkipikolinaatti, auringonkukkalesitiini, betakaroteeni, retinyylipalmitaatti, riboflaviini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.

INGREDIENSER: fiskoljakoncentrat (triglyserid), fiskgelatin, glycerol, bivax, Xanmax 2004 (stort sammetsblomster (Tagetes erecta L), solrosolja), zinkpikolinat, solroslecitin, betakaroten, retinylpalmitat, riboflavin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

Ravintosisältö / näringsinnehåll per 1 kapselia / kapsel
Omega-3-rasvahapot / -fettsyror 670 mg
josta/varav DHA 500 mg
EPA 100 mg
Luteiini/lutein 10 mg
Zeaksantiini / zeaksantin 2 mg
Sinkki / Zink 10 mg (*100%)
A-vitamiini / -vitamin 800 µg (*100%)
B2-vitamiini / -vitamin 1,4 mg (*100%)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.