Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Premium Omega-3 oil, 150ml

Premium Omega-3 oil, 150ml

22.90 

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva omega-3 –neste. Saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa.

Osasto:
000

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva omega-3 –neste. Saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 2,5-5 ml ja se sisältää 1580-3160 mg omega-3 –rasvahappoja, josta 901-1802 mg DHA ja 503-1006 mg EPA. Lisäksi tuote sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia sekä A- vitamiinia. Tuotteessa on raikas sitruunan maku.

Puhtaus ja eettisyys

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy pulloon. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti

Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

Annostus: Aikuisille 2,5-5 ml (1/2-1 tl) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Dosering: För vuxna 2,5-5 ml (1/2-1 tsk) per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt.

Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä, kuivassa ja va­lolta suojattuna. Säilytä avattu pullo jääkaapissa/ Förvara oöppnad flaska i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus. Förvara den öppna flaskan i kylskåpet.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Omega-3

90 kaps, 180 kaps

Ainesosat: kalaöljy, luonnollinen aromi (sitruuna), luonolliset tokoferolit, luonnollinen beetakaroteeni, kolekalsiferoli. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

Ingredienser: fiskolja, naturlig arom (citron), naturliga tokoferoler, naturlig betakaroten, kolekalsiferol. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

 

Ravintosisältö / näringsinnehåll: 2,5-5 ml (1/2-1 tl/tsk)
Omega-3-rasvahapot /-fettsyror 1580-3160 mg
josta /varav DHA 901-1802 mg
EPA 503-1006 mg
D3-vitamiini / D3-vitamin 10-20 μg (*200-400%)
A-vitamiini/A-vitamin 250-500 μg (*31-63%)

 

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget