Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Premium Omega-3 + Vahva DHA kapseli

Premium Omega-3 + Vahva DHA kapseli

15.90 32.90 

Puhdas+ Premium Omega-3 + Vahva DHA on ekologinen, puhdas ja sertifoitu kalaöljyvalmiste

Kapselit sisältävät omega-3-rasvahappoja luonnollisessa triglyseridimuodossa. Valmisteessa on vahva DHA pitoisuus. DHA on tärkeä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk.
DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA+DHA /vrk.

1-2 kapselia ja se sisältää 1007-2014 mg kalaöljyä, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

Valmisteella on Friend of the Sea sertifikaatti.

Valitse 50 kaps tai 120 kaps.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
000

Puhtaus ja eettisyys

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

1-2 kapselia ja se sisältää 1007-2014 mg kalaöljyä, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

 

ANNOSTUS: 1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

DOSERING: 1-2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt. Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

 

 

 

Lisätiedot

Omega-3 + Vahva DHA

50 kaps, 120 kaps

AINESOSAT: kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.

INGREDIENSER: fiskoljakoncentrat (triglyserid), fiskgelatin, glyserol, vatten, d-alfa-tokoferol (naturligt E-vitamin). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

Ravintosisältö / näringsinnehåll per 1-2 kapselia / kapslar
Kalaöljyä/fiskolja 1007-2014 mg
Omega-3-rasvahapot / -fettsyror, 650-1300 mg
josta/varav  DHA 355-709 mg
EPA   240-480 mg
E-vitamiini / E-vitamin 5-10 mg (*42-83 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.