Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Puhdas+ Aromaterapia autodiffuuseri CD-01-11

Puhdas+ Aromaterapia autodiffuuseri CD-01-11

9.90 

Nauti ihanista eteerisistä öljyistä joka ikinen päivä! Kaunis aromaterapia autodiffuuseri tuo autoosi mieleistäsi tuoksua. Annostele eteeristä öljyä mukana tulevaan huopatyynyyn ja aseta se diffuuserin sisään. Valitse mukaasi tilanteeseen sopiva eteerinen öljy tukemaan mielialaasi. Laadukas Puhdas+ autodiffuuseri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakkaus sisältää 5 eriväristä huopatyynyä.

Tuoteosastot: ,
000

Käytä aromaterapia autodiffuuseria yhdessä Puhdas+ eteeristen öljyjen kanssa. Virittäydy positiiviseen mielentilaan appelsiiniöljyn avulla, tehosta keskittymiskykyä rosmariiniöljyllä tai lisää energiaa männyn voimalla.

Annostele huopatyynyyn 2-5 tippaa eteeristä öljyä ja aseta se autodiffuuserin sisälle. Aseta diffuuseri auton tuuletusritilään. Tuoksu voi kestää useita päiviä, lisää öljyä tarvittaessa. Huopatyynyt voi pestä ja käyttää uudelleen. Varo ettei öljyä joudu iholle tai vaatteille!

Eteerisiä öljyjä on vuosituhansien ajan käytetty hoitoihin ja tuomaan tuoksua. Öljyillä voidaan kohottaa, piristää, rauhoittaa tai rentouttaa mielialaa. Ne voivat auttaa ongelmatilanteissa ja lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.