Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Puhdas+ Collagen Booster 100% vegan, Mango&Appelsiini, 250 g

Puhdas+ Collagen Booster 100% vegan, Mango&Appelsiini, 250 g

39.90 

100% vegaaninen kollageeniboosteri nyt ensimmäisenä Suomessa! Makuina hedelmäinen mango&appelsiini sekä natural-makeuttamaton.

Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita. Ne sisältävät aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Valmisteeseen on myös lisätty luonnollista bambu-uutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista piitä.

000

Puhdas+ Collagen Booster – 100% vegaaninen kollageeniboosteri nyt ensimmäisenä Suomessa!

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan kudoksien rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä ja verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnalle ja lujuudelle.

Ikääntyessä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes se loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä ja niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden ongelma on että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaania ruokavalioita noudattaville ei markkinoilla ole ollut saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuutta tukemaan.

Siksi Puhdas+ tuo markkinoille täyden uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit! Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita, jotka sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Tuotteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Collagen Boostereissa makuina hedelmäinen mango&appelsiini sekä Natural-makeuttamaton. Tuotteet ovat 100% vegaaneja eivätkä ne sisällä keinotekosia säilöntä-, väri-, tai pintakäsittelyaineita. Makeuttajana mango&appelsiinissa luontainen steviakasvin lehtiuutteesta valmistettu stevioliglykosidi.

ANNOSTUS: 1 ruokalusikallinen vuorokaudessa. Sekoita veteen tai smoothieen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Annosmäärä yhdestä purkista n. 30 annosta.

DOSERING: För vuxna 1 matsked per dygn. Blanda i vatten eller smoothie. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

 

 

AINESOSAT: L-glysiini, luonnollinen aromi (mango, appelsiini), L-hydroksiproliini, L-glutamiinihappo, L-alaniini, L-arginiinihydrokloridi, acerola-jauhesekoitus (dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, trikalsiumfosfaatti,  acerolamehujauhe, johanneksenleipäpuujauhe, piidioksidi), bambu-uute, makeutusaine (stevioliglykosidit), L-proliini, beetakaroteeni.  Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa. RAVINTOLISÄ.

INGREDIENSER: L-glysin, naturlig arom (mango, apelsin), L-hydroxyprolin, L-glutamic acid, L-alanin, L-argininhydroklorid, acerola-pulverblandning, (dikalsiumfosfat, askorbinsyra, trikalsiumfosfat, acerolasaftpulver, johannesbrödpulver, kiseldioksid), bambooextrakt, sötningsmedel (stevioliglykosider), L-prolin, betakaroten.  Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, eller soja. KOSTTILLSKOT

 

Ravintosisältö/Näringsinnehåll 1 ruokalusikallinen/matsked (8g)
C-vitamiini / C-vitamin 144 mg
L-Glysiini / L-Glysin 1,70 g
L-Proline / L-Prolin 0,06 g
L-Hydroksiproliini / L-Hydroxyprolin 1,02 g
L-Glutamiinihappo / L-Glutaminsyra 1,00 g
L-Arginiini / L-Arginin 0,70 g
L-Alaniini / L-Alanine 0,75 g
Bambu-uute / Bamboo extract 0,45 g

 

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget

Valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Råvarorna är inte från Finland.