Terveyttä ilman lisäaineita
Puhdas+ Instantised BCAA Amino Acids 100 % 225g

Puhdas+ Instantised BCAA Amino Acids 100 % 225g

19.90 

BCAAsta boostia treeniin ja palautumiseen!

Tuoteosastot: ,
000

Puhdas+ Instantised BCAA Amino Acids 100 % eli haaraketjuiset aminohapot on yhteisnimitys kolmelle aminohapolle, leusiinille, isoleusiinille ja valiinille. Nämä kolme aminohappoa kuuluvat välttämättömiin aminohappoihin joita ihmiskeho ei pysty itse muodostamaan. Jauhe on “Instantised” muodossa eli se liukenee välittömästi ja aminohapot ovat näin nopeasti kehon käytettävissä.

BCAAsta saattavat hyötyä erityisesti treenavat urheilijat, jotka haluavat lisäboostia treeniin ja haluavat tukea maksimaalisesti kehon palautumista treenistä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton, vegaaninen.

Annostus: Aikuisille 2  teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita lasilliseen vettä tai mehua.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: För vuxna 2  teskedar  per dygn. Pulvret blandas i ett glass av vatten eller saft.  Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas.  Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat: L-Leusiini, L-Isoleusiini, L-Valiini  . Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.  Ei sisällä sokeria, suolaa,  soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.

Ingredienser:  L-Leucin , L-Isoleucin, L-Valin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer.

 

Ravintosisältö/Näringsinnehåll 2 teelusikallista (10 g)

2 teskedar  

 

 L-Leusiini /L-Leucin

 

5000 mg
 

 L-Isoleusiini / L-Isoleucin
2500 mg
 

 L-Valiini / L-Valin
2500 mg