Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Puhdas+ Kollageeni & Glutationi

Puhdas+ Kollageeni & Glutationi

44.90 

Hyvintointia iholle, hiuksille ja kynsille!
5 tehokasta ainesosaa, jotka tukevat kauneutta kokonaisvaltaisesti!

Puhdas+ Kollageeni & Glutationi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin kalakollageenia ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin muodostumiselle ihon normaalia toimintaa varten. Kapselit sisältävät myös glutationia, joka on jokaisesta solusta löytyvä tripeptidi. Sen määrä elimistössä vähenee ikääntymisen myötä. Valmisteessa on myös biotiinia ja sinkkiä. Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja pintakäsittelyaineita.

120 kapselia

tuotetunnus (SKU) kolbiot-1 Tuoteosastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
000

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: 2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat: hydrolysoitu kalakollageeni, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), L-askorbiinihappo, L-Glutationi, sinkkisitraatti, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, tai makeutusaineita. Ravintolisä.

Ingredienser: hydrolyserad fiskkollagen, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi), L-askorbinsyra, L-Glutation, zinkcitrat, D-biotin. Innehåller. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Kosttillskott.

 

Ravintosisältö/ Näringsinnehåll           2 kapselia / 2 kasplar

Kalakollageeni/fiskkollagen

500 mg

Glutationi/glutation

   50 mg

C-vitamiini/ C -vitamin

   60 mg (*75%)

Sinkki/zink

   7,5 mg (*75%)

Biotiini/biotin

200 µg (*400%)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / * % av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta. /
Tillverkad i Finland. Råvarorna är inte från Finland.

Puhdas+ Kollageeni & Glutationi sisältää kalakollageenia, joka on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.