Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Puhdas+ Vahva männynkuoriuute

Puhdas+ Vahva männynkuoriuute

25.90 

Puhdas+ Vahva rannikkomännyn kuoriuute on kerätty maailman puhtaimmista metsistä –Suomen Lapista. Kotimainen ja markkinoiden vahvin rannikkomännyn kuoriuute on valmistettu käyttämällä vain laadukkaimpia sekä puhtaimpia raaka-aineita ja se sisältää
runsaasti antioksidantteja, fenolisia yhdisteitä kuten oligomeerisiä proantosyaniideja (OPC) sekä kivennäisaineita.

Osasto:
000

Puhdas+ Vahva männynkuoriuute on kerätty maailman puhtaimmista metsistä –Suomen Lapista. Kotimainen männynkuoriuute on valmistettu käyttämällä vain laadukkaimpia sekä puhtaimpia raaka-aineita. Se sisältää
runsaasti antioksidantteja, fenolisia yhdisteitä kuten oligomeerisiä proantosyaniideja (OPC) sekä kivennäisaineita.

Tuote on vegaaninen ja se on pakattu kasviperäisiin kapseleihin. Kehitetty ja valmistettu suomessa. Valmistuksessa ei ole käytetty ylimääräisiä ainesosia kuten säilöntäaineita, väriaineita, tai pintakäsittelyaineita.

Kotimaisuus, laatu ja puhtaus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi valmistamme aina kaikki tuotteemme näiden arvojen mukaisesti, ilman turhia lisäaineita.

Metsä on aina ollut suomalaisille tärkeä elannon- ja ravinnonlähde. Huojuvien honkien alta on kerätty talteen niin marjat, sienet kuin kuusenkerkätkin. Maapallomme keuhkot ovat myös aina tarjonneet meille konkreettisen hapen lisäksi myös henkistä tilaa hengittää.
Suomalainen metsä tarjoaa meille monenlaisia ravinteita ja siksi haluammekin hyödyntää tuotteissamme kotimaisia luonnonvaroja aina kun se vain on mahdollista.

Annostus: 1-2 kapselia vuorokaudessa.

 

DOSERING: För vuxna 1 – 2 kapslar per dygn.

 

Ainesosat: Mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rannikkomännynkuoriuutejauhe, riisijauho. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, maitoa eikä gluteenia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

INGREDIENSER: mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, havstalls barkextraktpulver, rismjöl. Innehåller inte laktos, mjölk, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

 

 

Ravintosisältö/Näringsinnehåll 1 – 2 kapselia / kapslar
Rannikkomännynkuoriuute/

havstalls barkextrakt

57 – 114 mg
josta  Proantosyanidiineja / varav proantocyanider 40 – 80 mg