Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Quattro magnesium kapseli 43 g

Quattro magnesium kapseli 43 g

19.90 29.90 

4-tehoinen Puhdas+ Quattro Magnesium sisältää neljää tehokasta magnesiumin muotoa. Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen valmiste. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaali toimintaa.

Puhdas+ Quattro magnesium kapselit sisältävät:

* Magnesiumtauraattia: tauraatti on erityisen hellä vatsalle ja sillä on todettu rauhoittavaa vaikutusta. Magnesiumtauraatti on magnesiummuoto, joka imeytyy tehokkaasti ja nopeasti.
* Magnesiummalaattia: malaatti on magnesiummuoto, joka imeytyy nopeasti. Se on erinomainen energiaa lisäävä magnesiummuoto. Moni saa apua magnesiummalaatista uupumukseen.
* Magnesiumsitraattia: yleisesti käytetty magnesiummuoto, joka toimii suurimmalla osalla ihmisistä. Hyvin imeytyvä magnesiummuoto.
* Magnesiumhydroksidi: merivedestä eristetty ja luonnollinen magnesiummuoto. Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
000

Annostus: 1-3 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: 1-3 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Lisätiedot

Puhdas+ Quattro magnesium

60 kaps, 120 kaps

Ainesosat: magnesiumhydroksidi merivedestä, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), magnesiumsitraatti, magnesiumtauraatti, riisijauho, magnesiummalaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Ingredienser: magnesiumhydroxid isolerad från havsvatten, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangum), magnesiumcitrat, magnesiumtaurat, rismjöl, magnesiummalat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL 1-3 kaps:

Magnesium 140-420 mg (*37-111 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Magnesium ei ole peräisin Suomesta./
Utvecklat och tillverkat i Finland. Magnesium är inte från Finland.