Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Saccharomyces boulardii 250 mg

Saccharomyces boulardii 250 mg

12.90 24.50 

Saccharomyces boulardii on aine, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Clear
tuotetunnus (SKU) Sacboul Tuoteosastot: , Avainsana tuotteelle
000

Annostus: Aikuisille 1 -2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapseli(hydroksipropyylimetyyliselluloosa), riisijauho.
Ei sisällä laktoosia, eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä

Dosering: För vuxna 1-2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Saccharomyces boulardii, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), rismjöl.

Innehåller inte laktos, eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL 1-2 kaps:
Saccharomyces boulardii 250 mg-500 mg

Lisätiedot

Paino 48 g
Mitat 60 × 60 × 90 mm
Saccharomyces boulardii

30 kaps, 60 kaps