Kotimaiset ravintolisät laajasta valikoimasta
Kaurakuitu, 200g

Kaurakuitu, 200g

15.90 

000

Puhdas+ Kaurakuitu tuotteen on kehittänyt ravintovalmentaja Teemu Eloranta. Ideana oli löytää kuitu joka sopisi mahdollisimman monelle lisäkuidun lähteeksi. Tällöin kuitu ei saa turvota liikaa jottei se kuormita monille herkän suoliston seinämiä. Kuidun haluttiin olevan gluteiiniton, koska monelle gluteiini on haasteellien johtuen suoliston tilasta.

Kaurakuitu testattiin ennen markkinoille tuloa eri koehenkilöillä. Kaikki pystyivät käyttämään kuitua lisäkuituna. Tuote ei turpoa nesteessä joten se sopii myös erittäin herkkävatsaisille

Annostus: 1-2 rkl vuorokaudessa. Herkkävatsaisen kannattaa aloittaa ottamalla 0,5 rkl / vrk.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

DOSERING: 1-2 mattskedar per dygn. Om du har känslig mage, borde du börja med 0,5 msk per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

AINESOSAT: kaurakuitu. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

 

INGREDIENSER: havrefiber. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT

 

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL 1-2 rkl / msk
kuitua / fiber 3,3-6,6 g