Terveyttä ilman lisäaineita
Tryptofaani 100 g

Tryptofaani 100 g

21.90 

Tryptofaanilla on tärkeä merkitys mielialatasapainoon, masennusherkkyyteen ja uneen.

Osasto:
000

Tryptofaani on yksi luonnon 20 yleisimmästä aminohaposta. Se on yksi yhdeksästä ihmiselle välttämättömästä aminohaposta. Se on tärkein proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tryptofaani on serotoniinin, niasiinin ja melatoniinin esiaste. Tryptofaani nostaa mielialaa ja auttaa nukahtamaan.

Tryptofaanilla on tärkeä merkitys mielialatasapainoon, masennusherkkyyteen ja uneen. Tryptofaanin on todettu lisäävän aivojen serotoniini aktiivisuutta ja siten auttavan ehkäisemään masennusta, parantavan keskittymiskykyä ja unen laatua. Erityisesti laihduttajan kannattaa olla tarkkana: jos syö liian vähän tryptofaanipitoisia ruokia, puute voi kostautua alakuloisuutena ja myös repsahduksina.

Tryptofaanin parhaita lähteitä ravinnosta ovat maitotuotteet, liha, juusto, soija,  pähkinät, kananmuna ja kala.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuo- lista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ainesosat: L-tryptofaani. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa,
makeutusaineita. Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

RAVINTOLISÄ

Dosering: För vuxna 1 måttsked (1 ml) dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Ingredienser: L-tryptofan. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja, eller sötnin- gsmedel. Passar för veganer och vegetarianer.

KOSTTILLSKOTT

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 1 mittalusikka / 1 måttsked: L-tryptofaani/L-tryptofan 300 mg