Terveyttä ilman lisäaineita
Ubikinoni CoQ10 100 mg

Ubikinoni CoQ10 100 mg

29.90 44.90 

Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli, joka esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
000

ANNOSTUS: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella
lapsille tai raskaana oleville henkilöille.

DOSERING: För vuxna 1 kapsel dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor.

AINESOSAT: Ubikinoni CoQ10, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.

INGREDIENSER: Ubikinon CoQ10, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt,
stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer.

RAVINTOLISÄ/ KOSTTILLSKOTT

 

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL 1 kaps
Ubikinoni CoQ10 100 mg

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Ubikinoni Q10

60+15 kaps, 100+25 kaps