Kasviperäinen D3-vitamiinisuihke Kids

Kasviperäinen D3-vitamiinisuihke Kids

14.90 

Tiesitkö, että kaikki aikaisemmin markkinoilla olleet D3-vitamiinivalmisteet ovat peräisin lampaasta. Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini on ensimmäinen kasviperäinen D3-vitamiinivalmiste Suomessa. Se sopii siis myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

000

Vahvuus 10 μg
Annostus: 1 suihke suuhun vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: MCT-öljy (RSPO-sertifioitu), kolekalsiferolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.
Pakkaus sisältää noin 110 annosta.

Dosering: 1 sprayning i munnen dagligen. Den rekommenderade dyngsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Förvaras oåtkomlight för barn.

Ingredienser: MCT-olja (RSPO-certifierad), kolekalciferolpreparat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stårklese, majs, soja eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttilskott.

1 suihke/sprayning
10 μg (*200 %)

Tuotearviot(0)

Tuotteesta ei ole vielä yhtään arviota.

Lisää tuotearvio

Be the first to review “Kasviperäinen D3-vitamiinisuihke Kids”