Youth Capsules

Youth Capsules

42.90 

TIETEEN VIIMEISIN RATKAISU IHOSI TERVEYDELLE JA KAUNEUDELLE

Puhdas+ Youth Capsules sisältää kalakollageenia, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia ja sen puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho.  

Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Glutationi on elimistön tärkein molekyyli ja sen määrä elimistössä vähenee iän myötä.
Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

000

Annostus: Aikuisille 1-2 ruokalusikallista vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: För vuxna 1-2 matskedar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas.  Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

 

Ainesosat: hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, kukonhelttauute (Dermial®), D-biotiini.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

Ingredienser: hydrolyserad fiskkollagen,L-askorbinsyra, tuppkamsextrakt (Dermial®), D-biotin.

Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

 

Ravintosisältö/näringsinnehåll:  1-2 ruokalusikallista/matskedar
Kollageeni/kollagen 5-10 g
Dermial®-uute/-extrakt (kukonhelttauute/tuppkamsextrakt)

josta hyaluronihappoa/varav hyaluronsyra

60-120 mg

40-80 mg

Biotiini/biotiin 5.000-10.000 µg (*10.000-20.000%)
C-vitamiini/-vitamin 200-400 mg (*250-500 %)

ANNOSTUS: Aikuisille 2 vegekapselia vuorokaudessa.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

AINESOSAT: Hydrolysoitu kalakollageeni, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, L-Glutationi, sinkkisitraatti, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

DOSERING: För vuxna 2 vegekapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

INGREDIENSER: Hydrolyserad fiskkollagen, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-askorbinsyra, L-Glutation, zinkcitrat, D-biotin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT.

Ravintosisältö / Närningsinnehåll: 2 kapps
Kalakollageeni / fiskkollagen 500mg
Biotiini / biotin 200µg (*400%)
L-Glutationi / L-Glutation 50mg
Sinkki / zink 7,5mg (*75%)
C-vitamiini / vitamin C (*75%)

% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget

Lisätiedot

Paino 350 g
Mitat 100 x 100 x 125 mm