Yritys

New Organics Oy on uusi täysin suomalainen, innovatiivinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan suomalaisille, pohjoismaisille ja eurooppalaisille kuluttajille puhtaita, orgaanisia ja ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita.

Missiomme on ”Providing pure health – Puhdasta terveyttä”.

New Organics tekee yhteistyötä tuotteiden kehittelyssä, suunnittelussa ja valmistuksessa terveystuotealan arvostetuimpien asiantuntijoiden ja valmistajien kanssa sekä Suomessa että Euroopassa. Perustamme tuotekehityksemme alan uusimpaan ja luotetuimpaan tutkimustietoon. Teemme vahvaa ja jatkuvaa yhteistyötä eri terveys/hyvinvointituotealan sidosryhmien ja järjestöjen kanssa.

Tuotteidemme valmistus ja laatu

Tuotteidemme valmistuksessa käytettävä toimintajärjestelmä täyttää sekä kansalliset vaatimukset että EU-vaatimukset. Nämä vaatimukset sisältävät sekä omavalvonnan että HACCP:n. Lisäksi tuotekehitys, valmistus ja pakkaamistoiminta on sertifioitu ISO22000 Elintarviketeollisuuden hallintajärjestelmät mukaisesti.

Arvomme

Henkilökuntamme sitoutuu työssään ekologiseen, kestävään toimintaan, tekemiseen ja ajatteluun. Ehdottomana päämääränämme on lisäarvon tuottaminen tuotteidemme kuluttajille ja asiakkaillemme. Perustamme työmme yhtiössä yhdessä rakentamiemme arvojemme varaan. Tärkeimmät arvomme ovat;

+ Täydellinen rehellisyys
+ Tuotteiden puhtaus, ekologisuus ja orgaanisuus
+ Lisäarvo kuluttajalle ja kaupalle
+ Luottamus ja yhteiset pelisäännöt

Yhteystiedot

Postiosoite

Äyritie 12 B 01510 Vantaa

Puh. +358 10 322 3681

asiakaspalvelu[at]neworganics.fi